HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Schoencadeautjes voor 1 euro tot 5 euro: 55+ mega leuke tips!

Geplaatst op 06/11/2021 door love2bemama

De decembermaand is een dure maand. Tussen Sinterklaas en Kerst is het veilig om te stellen dat je portemonnee flink wat dunner wordt. Maar je kan het natuurlijk allemaal zo gek maken als je zelf wil. Om je een beetje te helpen om de decembermaand betaalbaar te houden, hebben we een paar schoencadeautjes voor 1 euro op een rij gezet. 

Hoe vaak mag jouw kind zijn schoen zetten? Als het antwoord ‘meer dan eens’ is, dan weet je dat schoencadeautjes ook best in de cijfers kunnen lopen. Gelukkig zijn er genoeg leuke, kleine schoencadeautjes te krijgen die niet meer kosten dan 1 euro. 

Wanneer komt Sinterklaas aan in Nederland?

De aankomst van Sinterklaas in de 2021 is op 13 november. De invulling van de intocht zal ongeveer hetzelfde verlopen als vorig jaar. Namelijk op een niet bekend gemaakte locatie en voornamelijk virtueel. Per gemeenten wordt het ook weer anders geregeld. Hoe jouw gemeenten dat doet, kun je het beste via je gemeente opvragen. Het is namelijk best verschillend hoe de intocht wordt georganiseerd. Je kan dus helaas nog niet met je kinderen naar de landelijke intocht van Sinterklaas gaan kijken in 2021. Toch zijn er nog genoeg andere leuke opties.

Lees verder op www.love2bemama.com