HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Sushi taartjes met zalm en avocado

Geplaatst op 29/11/2021 door beaufood

Ik trap het kerstrecepten seizoen af met misschien wel mijn meest favoriete kerstrecept van dit jaar. Sushi taartjes met zalm en avocado! Perfect als voorgerecht en echt superleuk (en makkelijk) om te maken. Voor de topping van de taartjes heb ik gekozen voor mijn favoriete sushi ingrediënten. Verse zalm, tonijn, avocado, zeewier chipjes en krokante zeewier chipjes. Met daartussen toefjes wasabi mayonaise en sojasaus in een leuk schenkkannetje on the side. Naast dat deze sushi taartjes mega lekker zijn staan ze ook nog eens prachtig op tafel.

Zalm & avocado sushi

Met sushi kun je eindeloos variëren. Voor dit recept gebruik ik verse zalm- en tonijn sashimi (dit vind ik gewoon het allerlekkerst), maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor grote gefrituurde gamba’s of (voor de vleesliefhebbers) voor toppings als yakitori kip of kort gebakken ossenhaas met toefjes roomkaas! Kortom: versier de taartjes vooral met je favoriete ingrediënten.

Lees verder op www.beaufood.nl