HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Wortel prei soep met ricotta ravioli

Geplaatst op 08/11/2021 door beaufood

Wortel prei soep met ricotta ravioli. Ultiem comfort food voor op een regenachtige dag. Deze romige soep van wortel en prei vult goed en is ook nog eens lekker gezond. Hij is heerlijk als avondeten, maar ook zeker als warme lunch. Deze heerlijke soep wordt éxtra lekker wanneer je hem afmaakt met verse ricotta ravioli erin..

Soep met ricotta ravioli

Ravioli in je soep? Dat is echt héél lekker. En het ziet er ook nog eens leuk uit. Voor dit gerecht gebruik ik kant en klare verse ravioli gevuld met ricotta. Te vinden in het koelschap van de groenteafdeling van je supermarkt. Zo verkopen ze bij Jumbo echt gruwelijke lekkere verse pasta van La Place. De ravioli gevuld met citroen en ricotta is mijn favoriet, maar de ravioli gevuld met truffel of de ravioli met stoofvlees zijn ook echte aanraders. Ravioli gevuld met ricotta is het meest te vinden in de supermarkt, maar je kunt elk ander soort verse ravioli gebruiken.

Lees verder op www.beaufood.nl