HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Makreel salade op een havermout broodje

Geplaatst op 01/12/2016 door beaufood

Jullie vroegen de laatste tijd regelmatig om lunch recepten en ik zie dat ik veel te weinig lekkere lunch recepten heb geblogd. Dit komt omdat ik als lunch meestal maar wat bij elkaar gooi zoals kikkererwten, linzen, glutenvrije pasta, soja bonen etc. Daardoorheen doe ik bijvoorbeeld geitenkaas (echt, daar kan ik geen genoeg van krijgen), feta, een restje pesto dat nog in de koelkast lag of wat tonijn. Niet echt receptwaardig vind ik dan, maar smaak zit hem in simpele combinaties zullen we maar zeggen. Voor iedereen die zegt ‘kom maar op met die simpele en gezonde lunches’ let me know, dan plaats ik volgende week nog meer lunchrecepten.

Voor nu heb ik het recept voor deze heerlijke makreel salade. Zo gemaakt, gezond en té lekker. Ik nam een bakje mee voor onderweg om tussen de middag op een zelfgemaakt havermout broodjete smeren. Havermoutbroodjes maak zelf heel gemakkelijk zelf met maar drie ingrediënten. Maar je kunt het natuurlijk ook gewoon op een crackertje smeren. Of als je heeel gezond wilt doen snijd je een zoete aardappel of courgette in dunne plakken die je daarna besmeert met makreel salade.

Lees verder op www.beaufood.nl