HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Ovenkoek met appel en pecannoten

Geplaatst op 01/12/2016 door linda


Een van de leukste aspecten aan mijn werk is het contact met andere foodbloggers. Vroeger had ik altijd een hekel aan “netwerken”. Nu ik werk doe vanuit met mijn hart, heb ik veel nieuwe vrienden gemaakt. Een ervan is Charlotte van Charlie’s Kitchen. Zij was spontaan met mijn recept voor sticky drumsticks aan de slag gegaan. Terwijl ik naar haar versie op de site kijk, zag ik in mijn rechterooghoek een lekker makkelijk recept voorbij komen. Een ovenkoek met appel en pecannoten.

Ok, eerlijk is eerlijk. Charlotte maakt dit recept met peer. Maar ja, die had ik niet liggen en appel vind ik net zo lekker. Ook was mijn havermout op en dit heb ik vervangen door speltmeel. Ach, zo rommel ik altijd maar aan.

Het ideale van zo’n zelfgemaakte snack is dat je precies weet wat je eet. Zoonlief en ik hebben direct een plak gegeten. De rest is ingevroren en krijgen de kids mee naar school.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl