HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Puur eten? Hoe doe je dat? Deze 5 stappen helpen je erbij.

Geplaatst op 03/12/2016 door boostyourhealth

Tegenwoordig is onze voeding vaak bewerkt met allerlei stoffen die we niet nodig hebben. Ook is nog niet bekend wat deze stoffen precies voor een effect hebben op onze gezondheid. Neem daarom het zekere voor het onzekere en begin vandaag nog met onbewerkt eten. Als dit een levensstijl is die je nog niet kent, dan is het misschien nog even wennen, maar iedereen kan het leren.

Deze vijf stappen helpen je om zo puur mogelijk te eten!

1. Drink meer water
Water drinken is een belangrijk onderdeel van puur eten. Het reinigt je lichaam van binnenuit door de gifstoffen te verdunnen en uit je lichaam te spoelen. Ben je niet gewend om water te drinken? Begin dan met één glas per dag en breid dit langzaam uit naar 1,5 tot 2 liter. Zet een wateralarm op je mobiel om je eraan te helpen herinneren als je het gewoonweg vergeet. Altijd een flesje in je tas of op je bureau helpen je er ook bij. Je kunt je water lekkerder maken door er bijvoorbeeld limoen doorheen te doen, of een mix van perzik en munt. Zo wordt het minder saai en krijg je ook nog vitamines binnen.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl