HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Workout Wednesday #Power armen voor vrouwen

Geplaatst op 14/12/2016 door modelworkout

Power armen voor vrouwen zoals wij. Dat willen wij! Zodat we de mannen van ons af kunnen blijven slaan. Power armen zoals Badr of Rico hoeven we nou ook weer niet. Oké misschien zou het fijn zijn om net zo sterk te zijn maar dan wel met mooie slanke of gestroomlijnde armen. Gelukkig is dat het effect van onderstaande Model Workout. Wat we in ieder geval niet willen is dat onze kipfilets blijven zwabberen als we iemand uitzwaaien. Dat je met je hand zwaait en de rest van je arm vrolijk mee doet.

Toch zijn nog steeds veel vrouwen bang dat ze te gespierde armen krijgen. Daar moet je best veel moeite voor doen. Nou zal ik je vertellen dat deze twee workouts ook wel wat moeite vereisen. Toch vind ik dat we onze armen niet mogen vergeten want alleen maar focussen op slanke benen en bolle billen is natuurlijk ook zo eenzijdig. Dus train lekker met ons mee!

Lees verder op www.modelworkout.com