HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Workout Wednesday #Strakke benen, billen en buik

Geplaatst op 07/12/2016 door modelworkout

Toen mij gisteren werd gevraagd of ik strakkere benen, billen en buik wilde hebben hoopte ik eigenlijk dat ik helemaal ingetapet met plakband zou worden. Ik zag mezelf al gemummificeerd rondlopen terwijl iedereen zich zou afvragen; Jeetje jij bent snel afgevallen, hoe heb je dat gedaan? En dat ik dan heel serieus doch nonchalant antwoord zou geven met; Plakband lieverd, ik zeg het je plakband. Niets was minder waar, ik moest echt trainen en ik deed heel erg mijn best om mijn best te doen. Maar ik wil wel meer trainen want de enige lijn die ik op mijn buik zie momenteel is de afdruk van mijn broek die te strak zit.

Maar meid, jij en ik hoeven niet te vrezen want deze Model workout bestaande uit de Pliet Squat, de korte Burpee en de Hip Thruster hebben we binnen tweeënhalve minuut gedaan. Nou ja als we het bij één rondje houden.

Pliet Squat

Zet je voeten breder dan je schouders en zorg ervoor dat je tenen naar buiten wijzen. Sta recht en trek je buik in. Zak naar beneden zorg ervoor dat je knieën naar buiten wijzen en recht boven je tenen blijven. Let er goed op dat je knieën niet verder komen dan je tenen. Probeer zo diep mogelijk te zakken en kom weer omhoog.

Lees verder op www.modelworkout.com