HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

De beste beauty tips voor als je op reis gaat

Geplaatst op 13/12/2017 door goodfoodlove

Al ben ik absoluut niet de beste planner (en dit is een understatement) ga ik wel altijd goed voorbereid op reis. Ik kan prima op het allerlaatste moment mijn koffer nog pakken, want mijn kleding is al schoon, al mijn bikini’s liggen bij elkaar en ik heb een la waar ik alle reis goodies zoals mijn paspoort, Privium pas, oordoppen en powerbanks bewaar, zodat ik ze in een keer in mijn tas kan stoppen.

Naar het buitenland gaan betekent voor mij A. aan het werk zijn, en dus een druk programma doorlopen of B. lekker relaxen en bijkomen. Al vind ik het heerlijk om te tutten, wanneer ik naar het buitenland ga vind ik het fijn als alles al ‘gedaan’ is. Dat ik onder de douche vandaan kom, me aankleed (in bikini of een leuke outfit), een kleurtje op mijn lippen doe en klaar ben. De afgelopen jaren heb ik een soort beauty ritueel ontwikkeld dat ervoor zorgt dat ik altijd ready ben om op reis te gaan. Sommige dingen doe ik alleen bij langere, verre reizen en andere ook voor korte trips. Dit zijn mijn beste beauty tips!

Lees verder op www.goodfoodlove.com