HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Goede voornemens van een fit mom

Geplaatst op 29/12/2017 door followfitgirls

Elk jaar keren ze weer terug, de goede voornemens. Eind van het jaar neemt iedereen zich weer voor om vanaf 1 januari vrijwel hun hele leven om te gooien, maar werkt dat ook? Wij zijn het hele jaar door natuurlijk druk bezig met sporten en de beste versie van onszelf te worden, en dat zetten wij uiteraard in 2018 lekker door! Meer sporten, gezonder eten, afvallen, vaker op vakantie, minder stress, meer tijd met het gezin, noem ze maar op! Maar wat zijn nou mijn goede voornemens? Ik zet ze op een rijtje voor jullie.

Mijn goede voornemens voor 2018

Sporten

Op dit moment sport ik 2 keer in de week op de sportschool, en blijft het daar ook eigenlijk bij. Ik ben natuurlijk als jonge mama best actief met mijn kids, maar ik vind zelf dat ik dit echt nog wel veel meer kan uitbreiden. Ik heb mij voorgenomen om op de twee dagen dat manlief in de sportschool is, zelf dan een home workout te doen. Zo kom ik toch aan wat meer beweging toe terwijl de kids lekker op bed liggen!

Lees verder op www.followfitgirls.com