HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Photodairy 3# – Eerste kerst gevierd

Geplaatst op 19/12/2017 door UtrechtseSchoonheid

Afgelopen week voor de laatste keer bezig geweest om kerstdecoratie op te hangen. We hebben bij mijn schoonfamilie al kerst gevierd en voor de salon heb ik op een kerstmarkt gestaan wat een groot succes was.

Maandag 11 december 

Zoo wat was er vandaag veel sneeuw ik heb daarom ook niet veel gedaan aangezien er code rood was. Marco heeft nog wel de buurman geholpen met zijn auto op een parkeerplek te krijgen. De buurman stond namelijk helemaal vast en marco heeft een 4×4 auto erg fijn als je door de sneeuw moet 😉 

Marco vroeg of ik bij zijn ingang nog kerstversiering op wilde hangen bij kovdberg aangangwagens.  Paar uurtjes mee bezig geweest en het resultaat is weer leuk geworden. 

 

Vandaag kwam Styledbyromy bij mij in de salon langs en hebben we mooie foto geschoten voor onze blog en instagram. Ik kan dar nog wel wat meer volgers gebruiken en Romy heeft veel ervaring dus zij helpt mij ermee.

Lees verder op www.utrechtseschoonheid.nl