HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

10 x Glutenvrije recepten voor de avondmaaltijd

Geplaatst op 06/12/2018 door mindyourfeed

Voor mij is het alweer zo’n 20 jaar geleden dat ik met buikklachten naar de huisarts ging. Een prikkelbare darm was het oordeel en daarmee mocht ik het doen. Of nou ja, uiteraard ben ik op weg geholpen. Maar uitzoeken wat qua eten bij mij past, moest ik toch echt zelf doen. De afgelopen jaren zijn dan ook een grote ontdekkingsreis geweest. Wat gaat wel goed, wat gaat niet goed. Trial & error. Inmiddels weet ik dat het voor mij werkt om glutenvrij te eten en dat zit er bij mij helemaal in gebakken hoor! Mocht je nou net als ik destijds op zoek zijn naar glutenvrije recepten voor de avondmaaltijd, dan heb ik er vandaag maar liefst 10 voor je op een rijtje gezet. En stiekem nog iets meer ook!

Stel je krijgt de diagnose PDS dan kán het zijn dat het schrappen van gluten nogal wat verlichting geeft in je klachten. Bij mij was dit zeker het geval. Geen opgeblazen buik meer, geen buikpijn, maar ook een stuk minder vermoeid. Uiteraard is het voor elke persoon anders wat goed is voor zijn of haar lichaam, maar voor mij werkt dit. Glutenvrij koken en eten is voor mij nu echt een gewoonte geworden. Met deze glutenvrije recepten help ik je alvast op weg. En hoef je niet glutenvrij te eten, dan zijn ze ook nog eens heel lekker hoor!

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl