HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

10 x stokbrood hapjes voor bij de borrel

Geplaatst op 27/12/2018 door mindyourfeed

t’s beginning to look a lot like X-mas…. Yes, Kerst komt nu wel heel dichtbij! Morgen deel ik nog een laatste recept met je, voor op de ontbijttafel. En daarna is het klaar. Dan ga ik in chillmodus en even een paar dagen offline! Ik hoop echt dat ik je voldoende inspiratie heb gegeven en dat je zonder stress de komende dagen je boodschappen gaat doen. En dan net als ik vooral gaat genieten van lekker eten en de liefste mensen om je heen! Wij beginnen het kerstdiner meestal met een kleine borrel en daar mogen deze stokbrood hapjes niet bij ontbreken! En na de kerstdagen gaan we natuurlijk richting Oud & Nieuw, daar komt de inspiratie voor deze hapjes vast ook van pas!

Natuurlijk kun je ook gewoon een stokbroodje afbakken, in sneetjes snijden en wat verschillende smeersels op tafel zetten. Of zelf wat lekkere salades voor op toast klaarmaken. Dat kan! Maar wil ik echt uitpakken, dan vind ik het leuk om deze stokbrood hapjes op tafel te zetten. Je maakt ze al van tevoren klaar en presenteert ze op een grote schaal! Super feestelijk vind ik zelf en zeker met Kerst mag het net wel even wat specialer!

Klik op de foto bij het gerecht of op de titel om bij het recept uit te komen! Wil je een lichter hapje dan stokbrood op tafel zetten, dan zou je dit kunnen vervangen door zoete aardappel toast. Of kijk eens bij dit overzicht met borrelhapjes, daar zit ook vast wat voor je tussen!

10 x stokbrood hapjes voor bij de borrel

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl