HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

5x bladerdeeg hapjes voor bij de borrel

Geplaatst op 28/12/2018 door mindyourfeed

Zo. Dat was Kerst 2018… Heb je fijne dagen gehad? Genoten met lieve familie en vrienden, samen gegeten, nieuwe herinneringen gemaakt? Ik vond het heerlijk om even helemaal uit te loggen en onder te duiken in de magie van de kerstdagen! En nu gaan we echt al heel hard richting het einde van het jaar… Nog een paar dagen, dan is het al 2019. Het is toch niet normaal hoe vliegensvlug dit jaar weer voorbij is gevlogen? Tijd om na te gaan denken wat er met oudejaarsavond op tafel komt! Vandaag alvast deze lekkere bladerdeeg hapjes voor bij de borrel. Zet er een fles bubbels bij en aftellen maar!

Mijn Kerst was vooral heel relaxed… en daar was ik wel aan toe! Het einde van het jaar is op de een of andere manier altijd weer een beetje hectisch en druk. Daarom vond ik het helemaal niet erg om het met Kerst rustig te houden. Op Eerste Kerstdag schoven we bij mijn ouders aan om met z’n allen te gourmetten. En op Tweede Kerstdag heb ik letterlijk de hele dag op de bank gehangen en film gekeken. Samen met de meiden, dekbedden naar de bank verplaatst, hapjes en drankjes onder handbereik. Heel lui, maar heel fijn!

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl