HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

8 tips om een lange vlucht met kinderen te overleven

Geplaatst op 16/12/2018 door love2bemama

Mijn droom is om met mijn kinderen naar Australië te gaan. Dat is wel wat verder weg dan Curacao, waar ons laatste tripje heen ging… Tegen de vliegreis zie ik helemaal niet op, wel tegen het aantal uur dat je onderweg bent maar om op mooie bestemmingen te komen moet je er soms wat meer voor over hebben. 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Of die reis er binnenkort gaat komen weet ik niet maar ik ben zo af en toe al wat dingen aan het uitzoeken. Wanneer je naar Australië gaat moet je wel een aantal voorbereidingen treffen. Niet alleen voor het vliegen (wat wat langer duurt) maar je moet ook denken aan een visum. Mijn man gaat voor zaken wel eens weg en heeft dan een visum nodig. Daarom ben ik eens in de visum aanvraag Australië gedoken. Als je op vakantie gaat (of op werkbezoek) naar Australië dan heb je een visum nodig. Alleen als je de Australische nationaliteit hebt hoef je geen visum aan te vragen. Het klinkt allemaal ingewikkelder dan dat het is. Omdat ik mij er al wat in verdiept heb kan ik je precies vertellen hoe het werkt. Hieronder heb ik in het kort op een rij gezet hoe het allemaal werkt!

Lees verder op www.love2bemama.com