HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

F*ck het ‘Kerstmenu zonder schuldgevoel’!

Geplaatst op 24/12/2018 door optimavita

‘Kerstmenu zonder schuldgevoel’

Ik zie heel veel posts voorbij komen die claimen het gerecht te hebben waar je je niet schuldig over hoeft te voelen met kerst. Zelf krijg ik ook heel veel berichtjes met vragen op dit gebied. Ik snap als geen ander dat je geen behoefte hebt aan alleen maar ongezonde meuk tijdens de kerstdagen. Zelf zal ik ook echt wel mijn stukje fruit snacken en groenten prikken naast al het lekkers, gewoon omdat ik dat fijn vind. Als je je echter schuldig gaat voelen na een ongezonde maaltijd met kerst, dan is dat naar mijn idee iets om over na te denken.

Het kerstmenu is niet het probleem!

In het onderwerp ‘Een schuldgevoel na een ongezond kerstmenu’, is naar mijn idee het kerstmenu niet het probleem! Het probleem ligt hem volgens mij bij het schuldgevoel. Gezond eten is super fijn! Ik juich het van harte toe. Maar nooit iets ongezonds kunnen eten zonder je schuldig te voelen, is niet echt een goed teken.

Lees verder op www.Optimavita.nl