HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Geroosterde paprika en feta dip

Geplaatst op 28/12/2018 door linda

Yeah, de leukste week van het jaar is gestart op de blog. Na de kerst kom ik altijd met borrelhapjes voor Oud&Nieuw. Bij deze open ik dan ook: Linda’s borrelweek! Het is geen geheim meer, dat ik graag een tafel vol zet met hapjes. Natuurlijk hoort hier een smeerseltje bij. Het zoete van de paprika past perfect bij het zilte van de feta. De keukenmachine of staafmixer doet eigenlijk al het werk bij de geroosterde paprika en feta dip.

In deze periode van het jaar hol ik van feestje naar feestje. Vandaag de dag na kerst is altijd de dag om even bij te komen. Ik mest de koelkast even uit zodat ik vanavond kan koken met de restjes van kerst. Vervolgens sta ik morgen weer enorme inkopen te doen voor het verjaardagsfeestje van manlief 29 december. Hij viert dit altijd uitgebreid. We moeten het niet voor niks een generale repetitie voor Oud & Nieuw. Voor dat ik weet, sta ik in mijn galajurk te dansen met vrienden op Oudjaarsavond. Ik geniet met volle teugen van al die feestjes. Maar daarna moet ik echt even bijkomen hoor.

lees verder:

 https://www.lekkeretenmetlinda.nl