HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Hapje met brie, ui en vijgenspread

Geplaatst op 29/12/2018 door linda

Vandaag is manlief jarig! Tijdens Linda’s borrelweek maak ik speciaal een borrelhapje voor hem. Dit hapje met brie, ui en vijgenspread heeft hij meer dan goedgekeurd. We delen de liefde voor elkaar en kaas :). 

Het is volle bak vanavond. Het huis staat vol visite. We noemen deze avond niet voor niks een generale repetitie voor Oud & Nieuw. Elk jaar sta ik weer verbaasd hoeveel er gegeten en gedronken wordt op zijn feestje. Iedereen zegt altijd vol te zitten van de kerst, maar wij merken daar niks van. Het eten en drank is niet aan te slepen.

Een verschil met andere jaren is dat er geen zelfgemaakte hapjes op tafel staan. We hebben namelijk sinds een paar dagen de sleutel van ons huis!!! Yeahhhh wat zijn we blij. Manlief is zelfs op zijn verjaardag druk aan het klussen. Aangezien ik twee linkerhanden heb, wil hij mij er niet bij hebben… Ondertussen houd ik de boel thuis draaiende en race van bouwmarkt naar bouwmarkt.

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl