HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Help weer een koortslip!

Geplaatst op 06/12/2018 door vivonline

Heb jij dat nou ook, je weerstand is wat lager en dan voel je ‘m weer opkomen, die vreselijke koortslip.

Zo vervelend, want naast dat het pijnlijk en besmettelijk is, duurt het ook echt wel zeker een week voordat het weer weg is. Daar zit je toch echt niet op te wachten. Zeker niet met een leuke feestje of spannende date voor de deur. En al helemaal niet als je net een klein babytje hebt gekregen, want voor baby’s is het zelfs levensgevaarlijk.

Een koortslip wordt veroorzaakt door het herpes simplex virus.  Bijna 80% van de mensen dragen het herpes virus bij zich, maar gelukkig slechts 10, 20% van de mensen hebben er echt veel last van. En krijgen dus heel regelmatig een koortslip. Ik zelf heb er jaren last van gehad. Maar inmiddels weet ik hoe je er binnen een dag vanaf kan komen mits je meteen actie onderneemt als je ‘m voelt aankomen. De Herpotherm en Lysine zijn mijn life savers.

Neem L-Lysine bij de eerste tinteling

Lysine is een essentieel aminozuur en dat betekent dat je lichaam zelf dit aminozuur niet kan aanmaken. De enige manier om lysine binnen te krijgen is door het voedsel dat je eet of het supplement L-Lysine te slikken. Er is inmiddels al veel onderzoek gedaan naar de werking van lysine tegen herpes uitbraken. Voor mij werkt het heel goed omdat ik het neem meteen bij de eerste tinteling een hoge dosis ongeveer 2.000-3.000 mg per dag. Lysine wordt door het lichaam gebruikt om anti lichamen, enzymen en hormonen etc.. aan te maken die helpen het virus te weren.

lees verder:

https://www.vivonline.nl