HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Ho,ho, ho! Merry Christmas!

Geplaatst op 25/12/2018 door ilovehealth

De gezelligste dagen van het jaar staan voor de deur: Kerst! Samen lekker lang tafelen met familie en vrienden, genieten van een heerlijk uitgebreid diner en leuke (ouderwetse) spelletjes doen. Dat is waar Kerst bij mij omdraait. Stress? Hooguit tijdens het koken, maar daar blijft het bij. Mijn boodschap voor deze kerst is dan ook: 

Ontspan en geniet!

Vrijwel iedereen is vrij met Kerst (een paar uitzonderingen daargelaten), dus geniet daar ook van. En ja het eten speelt bij velen een hoofdrol, maar ook daarvoor geldt; rustig aan! Want waar draait het ook alweer om? Juist, niet om het eten, maar om het samen zijn! Heb je niet zoveel met koken, maak dan gewoon iets simpels en haal jezelf niet van alles op je hals. Om een heerlijk gerecht te serveren hoef je echt geen kookprinses te zijn en ook niet uren in de keuken te staan. Doen wij ook niet;). Haal die sjoelbak van zolder, maak een heerlijke lange wandeling, of bak iets simpels en lekkers gewoon ter ontspanning.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl