HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Instagram is nep!

Geplaatst op 02/12/2018 door love2bemama

Een keiharde wereld!

Zoals jullie weten komt het wereldje mij soms de strot uit. Ik schreef zo’n twee weken geleden een blog over de donkere kant van het bloggen en ook op Instagram gooide ik eruit dat ik zo klaar was met alles online wat nep is en opdrachtgevers die zich blind staren op de cijfers en niet verder kijken. Het is een keiharde wereld!

Er zit ook een mooie kant aan

Waarom ik dan blog en er niet mee stop? Omdat ik dat niet wil! Want ik geloof ook in de mooie kant en ik geloof erin dat ik moeders kan inspireren en motiveren. De missie van Love2BeMama is dat ik moeders het gevoel willen geven dat ze SUPERMAMA’S zijn, dat ze de wereld aankunnen, dat ze ONMISBAAR zijn en dat wat ze doen GOED GENOEG is. Love2BeMama is een liefdevolle, bemoedigende en positieve blog voor moeders (to be). Begin dit jaar gooide ik het roer al om en ik werk er nog steeds aan om het anders te gaan doen. Sowieso niet met de kudde meelopen en mijn eigen plan trekken. Dat gaat zijn vruchten afwerpen. Daar geloof ik in! ❤️

Lees verder op www.love2bemama.com