HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Kies de juiste zorgverzekering voor 2019 en bespaar veel geld!

Geplaatst op 17/12/2018 door ilovehealth

Het is inmiddels december, en dat is me dankzij de reclames niet onopgemerkt gebleven. Naast alle kado artikelen die flink worden aangeprijst, zijn ook de zorgverzekeraars weer aan hun jaarlijkse strijd begonnen. Allen willen ze je overhalen om bij hen een verzekering af te sluiten. Hun verzekering zou goedkoper zijn, heeft een lager eigen risico of bied je gewoonweg betere zorg. Maar is dat ook zo? En hoe zit dit nu precies met die zorgverzekeringen? Ik ben al jaren, wat zeg ik, mijn hele leven, verzekerd bij dezelfde verzekeraar. Ik heb het altijd wel prima gevonden. Ik ben verzekerd, en dat is het belangrijkste. Maar aangezien mijn zorgverzekering volgend jaar de prijzen nog weer verder omhoog gooit, leek het me wel nuttig om me er toch eens in te verdiepen. Zit er echt verschil tussen al die zorgverzekeringen? En past mijn zorgverzekering nog wel bij mijn zorgbehoefte? Ik heb bijvoorbeeld al jaren geen beugel meer, dan kan mijn module orthodontie dus wel uit, toch? En hoe zit het met de prijzen, is het verschil de moeite waard om over te stappen? In deze blog heb ik een aantal handige tips op een rij gezet. Lees je mee?

Waarom overstappen va zorgverzekering?

Overstappen kan soms tientallen, zo niet honderden euro’s schelen. Maar hoe bepaal je of het voor jou loont om over te stappen? De 2 belangrijkste redenen om over te stappen:

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl