HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Lijfgids voor meisjes: een offline reis door de pubertijd

Geplaatst op 04/12/2018 door love2bemama

In deze tijd groeien onze dochters op met Social Media en internet. Op alle vragen die ze ooit gaan krijgen weten ze vaak al het antwoord voordat het überhaupt bij ze speelt. Hun grote voorbeelden zijn te vinden op YouTube en alles wordt open en eerlijk besproken. Dat is aan de ene kant fijn maar aan de andere kant zou je als ouder soms willen dat ze wat meer offline zijn en hun antwoorden elders vandaan halen.

Opgroeien anno 2018

Meisjes in deze tijd zijn misschien nog wel onzekerder dan in jouw tijd en in mijn tijd. Ze moeten zich weerbaar maken tegen zoveel (online) invloeden. De invloeden die wij vroeger hadden waren, vergeleken met nu, peanuts. Wij als ouders hebben hier ook een zware taak aan om onze meiden (en jongens) hier weerbaar voor te maken en ze op te voeden als sterke persoonlijkheden die niet domweg meegaan met de rest. Ik houd mijn hart vast voor als mijn meiden ‘later groot zijn’.

Lees verder op www.love2bemama.com