HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Mooie tanden zonder fluoride!

Geplaatst op 03/12/2018 door vivonline

Ik vind mondverzorging heel erg belangrijk. Ik hou echt van mooie witte tanden en een fris gebit. Momenteel staat fluoride steeds meer ter discussie. Is het nou wel of niet goed. Aangezien fluoride niet goed  is voor de schildklier, ben ik er toch een beetje voorzichtig mee. Het mondverzorgingsmerk bluem denkt in ieder geval dat wij prima zonder fluoride een mooi gebit kunnen hebben. En ziet fluoridevrij als nieuwe standaard in mondverzorging. De tandpasta bevat zuivere ingrediënten zoals: zuurstof, honing en lactoferrine, is lichaamsvriendelijk en zacht voor het tere weefsel in je mond. Met deze tandpasta kan je heel zacht poetsen en daar wordt je mond heel blij van!

Tandpasta net zo belangrijk als een goede creme

Het is toch gek dat we zoveel geld uitgeven aan dure gezichtscrèmetjes, serums, shampoos en haarmaskers, maar onze tanden poetsen met huis tuin en keuken middelen? Je mond is juist super belangrijk, hier begint je spijsvertering en dus je gezondheid! Als je eenmaal begint, raak je verslaafd aan het schone en zuivere gevoel. Ik ben stiekem een behoorlijke fan.

lees verder:

https://www.vivonline.nl