HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Tips voor eten en drinken in Stein Zuid Limburg

Geplaatst op 06/12/2018 door linda

Lekker eten en drinken is een gezamenlijke hobby van manlief en mij. Onze traditie is om eens per jaar een goed restaurant uit te zoeken uiteraard inclusief overnachting. Even een weekendje weg zonder de kids is belangrijk voor de relatie. Houd je ook van lekker eten? Dan heb ik vandaag een toffe suggestie. Ga naar Stein in Zuid Limburg waar je fantastisch kunt eten in een restaurant met Bib Gourmand vermelding, verken de prachtige omgeving op de fiets of wandelend en kom lekker tot rust. Vandaag op de blog tips voor eten en drinken in Stein, voor een mini vakantie in eigen land.

Stein, ik had er nog nooit van gehoord. Het is een klein historisch plaatsje in Zuid Limburg, direct aan de Maas. De steden Sittard, Maastricht en Valkenburg liggen op een steenworp afstand. Zodra we de auto uitstapten voelden we de relaxte sfeer. Een heerlijke plek om even tot rust te komen en te genieten van elkaar.

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl