HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Van oud naar nieuw

Geplaatst op 12/12/2018 door NiceDay

Mooie mensen

2018 was het jaar waarin ik nieuwe mensen heb ontmoet. Deze mensen hebben mij stuk voor stuk iets geleerd. Van de één heb ik geleerd om het leven te zien als regen en zonneschijn. Achter iedere donkere wolk schuilt de zon, daar moet je altijd op vertrouwen. Van de ander heb ik geleerd dat hoe lang je elkaar kent niet per definitie betekent dat je hele goede vrienden bent. Tijd is geen maatstaf. Als de klik er meteen is, dan zal hij ook blijven. Van nog een ander heb ik geleerd om te vertrouwen in het andere geslacht. Hij heeft mij geleerd dat mannen ook een andere kant hebben; een steunende en niet veroordelende kant. Stuk voor stuk hebben deze mensen een plek in mijn hart gekregen.

Tegenslagen

2018 was niet echt mijn jaar. Het was weer een jaar waarin ik met depressie en PTSS op mijn schouders door het leven ging. Op sommige dagen kon ik ze dragen, maar op heel veel dagen ook niet. Ik ben een paar keer helemaal naar het diepste van de put gezakt en zag geen licht meer.

Lees verder op www.HaveANiceDay.com