HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Waarom jullie niet bij elkaar pasten (en nog 5 andere dingen om in gedachten te houden na een break-up)

Geplaatst op 07/12/2018 door BedRock

Er zijn een miljoen algemene redenen waarom een liefde die stukloopt pijnlijk is. Maar net als elke relatie uniek is, is ook elke break-up dat. En dan hangt de manier waarop je ermee omgaat ook nog eens samen met de context. Ben je gedumpt of héb je gedumpt? Liep de relatie stuk door een specifiek issue of was het een slepende kwestie van uitdovende spanning en genegenheid? Was het een lange emotionele achtbaan of één krachtige explosie?

En als je het ergste gehad denkt te hebben – de break-up op zich – is er nog de after math. Vragen, twijfel en analyses nemen dagenlang – soms zelfs weken of maanden – bezit van je hoofd en blijven in een sadistische loop doordraaien. Wil je contact blijven houden met je ex? Hoe zorg je dat het gemis ophoudt? Wat als hij of zij wél contact wil houden en jij niet? Wat als jullie gemeenschappelijke vrienden hebben?

Lees verder op www.BedRock.nl