HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

We like de 100% natuurlijk thee van Tastea

Geplaatst op 11/12/2018 door vivonline

Op de redactie van Vivonline zijn we behoorlijke theeleuten. Of het nou voor het gezellige  “bijklets” momentje is op de maandag of een “me-time” momentje aan het einde van de dag,  of een thee die ondersteunend werkt tijdens je detox,  of een thee die je helpt als je weerstand laag is.  Thee is gewoon altijd een goed idee. Maar de ene thee is de andere niet.  Daarom zijn we blij dat er mooie theemerken bestaan zoals Tastea. De 1o0% natuurlijke en luxe thee  van Tastea, met hun enorme keuze aan verschillende smaken en drinkmomenten, maakt thee drinken een waar feestje.

100% Natuurlijke thee

Je hebt behoorlijk wat keuzes als het gaat om thee, maar waar het ons om gaat is dat 100% natuurlijk  uiteraard onze voorkeur heeft. Maar ook dat de keuze, reuze moet zijn.  Je voelt je als vrouw nou eenmaal elke dag anders en er wordt al best veel gevraagd van ons in deze maatschappij. Dus een passende thee voor elk momentje is een pre en helemaal als deze thee dan ook nog eens 100% natuurlijk is. De Tastea theeën zijn namelijk van een hoogwaardige ‘handgeplukte’ kwaliteit, waarbij enkel gebruik gemaakt wordt van de theeblaadjes en niet het gruis wat door vele grote theeproducenten gebruikt wordt. Ook voegen ze geen kunstmatige geur- /smaakversterkers toe, maar laten ze de thee drogen tussen bijv. sinaasappelschillen, zodat de bladeren deze smaak overnemen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de thee 100% natuurlijk is, maar maakt ook een unieke en ‘Tastea’ smaaksensatie die daadwerkelijk kan bijdragen aan een bewuste leefstijl.

lees verder:

https://www.vivonline.nl