HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Weekendbites: Virgin Moscow Mule + jullie hulp nodig

Geplaatst op 01/12/2018 door UitPaulinesKeuken

Ik drink zelf bijna geen alcohol en soms ben ik de spa rood ook wel een beetje zat. Dan heb ik zin in een drankje met iets meer smaak. De meeste mocktailrecepten zijn zoeter dan zoet en daar hou ik dan weer niet zo van. Deze mocktail is een fijne afwisseling. Hij is lekker fris en de Ginger Ale geeft dit drankje een kick, daar hou ik van.

Jij kan ook aan de slag met mocktails Wil jij net als ik ook lekkere recepten voor mocktails bedenken? Dat kan! Geef je op via deze link. Uit alle aanmeldingen wordt een selectie gemaakt en deze mensen krijgen een Royal Club pakket thuis gestuurd. Hiermee kan je aan de slag gaan met een lekker mocktail recept en jouw favoriete ‘mocktailtime’ delen via social media. Je kunt je creativiteit er volledig op los laten en de resultaten delen op social media. Tag mij #uitpaulineskeuken en gebruik de hashtags #RoyalClub en #mixyourmocktail in je bericht, zodat we je creaties makkelijk terug kunnen vinden op Instagram.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl