HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #79 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 01/12/2018 door mindyourfeed

Goedemorgen deze morgen! Heb je een lekkere week gehad? Vanochtend even rustig opstarten en met een kop koffie erbij bedenken wat de komende week gaat brengen? Alvast een weekmenu maken, zodat je straks de boodschappen kunt halen en de rest van de dag een beetje kunt rommelen in huis? Of langs alle sportclubs van de kids kunt om aan te moedigen bij wedstrijden? Ik ga vandaag even bijkomen van de afgelopen dagen. Ik was namelijk bij een supertof business event waar ik zoveel inspiratie en nieuwe inzichten heb opgedaan… Dat moet even inwerken, het was zo geweldig! Ik ga je daar binnenkort zeker meer over vertellen want ik stuiter van de nieuwe ideeën voor MYF en ook voor mijn nieuwe bedrijf. Ja, dat lees je goed! Een nieuw bedrijf! Ik heb zo’n zin om aan de slag te gaan en ik ga je zeker op de hoogte houden! Voor nu, lekker rustig aan en ik heb weer een nieuw weekmenu voor je klaar staan. Fijne dag!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #79 makkelijke maaltijden

Maandag

groentelasagne

Vanaf deze week gaat het feestdagen geweld losbarsten. Mijn dagen zijn gevuld met kerst koken en nog een aantal campagnes die deze maand online gaan komen. Vandaag doen we nog lekker even normaal en zet ik deze groente lasagne met zwarte bonen en Gruyère op tafel. Veel groenten en de oven doet het meeste werk. Ideaal!

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl