HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 94 makkelijke recepten

Geplaatst op 01/12/2018 door linda

Vorige week vertelde ik enthousiast over mijn technische mannetje, die allerlei aanpassingen doorvoert. Na het hamburgermenu kun je nu eindelijk mobiel makkelijker zoeken! De zoekfunctie is direct zichtbaar zodra je de site bezoekt. Fijn hè, zo kun je de recepten sneller terugvinden. 

Hoe is het met jullie Sinterklaas inkopen? Van de week mag ik nog een rondje online en in de winkels doen, want ik heb nog niet alles gevonden voor ons dobbelspel. Ik ben geneigd om allerlei kerst gerelateerde cadeautjes te kopen, maar dat mag nog niet van zoonlief. Op pakjesavond halen wij traditie getrouw de gourmetset te voorschijn. Wil je nog een lekkere zoete tractatie maken? Op mijn Pinterest bord Sinterklaas recepten heb ik allerlei lekkers voor jullie verzameld. Vergeet niet om zondag nog even te kijken op de site voor een heerlijke zoete lekkernij.

Lekker eten met Linda receptenSinterklaas recepten Linda lovesVolgen op

In het weekmenu heb ik voor woensdag een recept opgenomen voor kip uit de slowcooker. Verder kun je een hartige taart met courgette en kip verwachten, een curry en spaghetti met een broccolisaus.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl