HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Zo houd jij je goede voornemens écht vol

Geplaatst op 30/12/2018 door happyinshape

Roep jij op 1 januari élk jaar dat je gezonder gaat eten, meer gaat sporten en minder geld gaat uitgeven? Maar ben je dat na een maand alweer vergeten? Met deze tips houd je je goede voornemens dit keer wél vol...

1.Beperk je voornemens

Bijna niemand lukt het om én vaker te sporten én gezonder te eten én ook nog te stoppen met roken. Maak het jezelf daarom niet te moeilijk en focus je op 1 of 2 voornemens die je ook echt kunt halen. De mens is slecht in veranderingen, dus als je te veel van jezelf eist, gaat het gegarandeerd mis.

2.Bespreek je doelen

Door mensen om je heen op de hoogte te stellen van je nieuwe doelen, sta je er niet alleen voor. Anderen kunnen je supporten en je aan je goede voornemens houden als je dreigt af te haken. Spreek met een goede vriendin af dat jullie streng zijn voor elkaar als een van de twee begint te versloffen. Het is irritant, maar het werkt wel.

lees verder:

https://happyinshape.nl