HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

4 manieren om terug te komen in een healthy routine

Geplaatst op 30/12/2019 door vivonline

Het nieuwe jaar is weer van start en dat willen we graag gezond aanpakken. Misschien was je eerst al met gezond eten en leven bezig, maar is het er met alle vakantiedrukte een beetje bij ingeschoten. Vrije dagen zijn fijn maar wat onze gezondheid betreft zit dit soms in de weg.

Gelukkig hebben wij een aantal handvatten voor je, waarmee je weer terugkomt in een healthy routine. Of ermee begint, dat kan natuurlijk ook ;). 

Focus je op één maaltijd

We bedoelen uiteraard niet dat je maar één maaltijd moeten eten. Wat we wel bedoelen is: maak het jezelf niet te bont. Kies er bijvoorbeeld voor iedere ochtend hetzelfde maar gezonde ontbijt te eten. Denk bijvoorbeeld aan gezonde groene smoothie (zo begin ik mijn dag altijd). Of een lekkere omelet met spinazie! Begin rustig en bouw dit langzaam op. Je moet weer even de smaak te pakken krijgen, maar je zult zien dat je sneller lukt als verwacht!

lees verder:

https://www.vivonline.nl