HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Alle moeders kunnen het beamen; monsters bestaan echt!

Geplaatst op 24/12/2019 door love2bemama

Elke dag is een uitdaging

Logan, mijn temperamentvolle zoon, maakt van iedere dag weer een uitdaging. O wee als ik hem een gele beker geef in plaats van een blauwe. Of zijn groente door zijn aardappelen prak. Oh no, als ik per ongeluk het verkeerde filmpje aan zet. En het wordt extra gezellig als hij en zijn broer na school weer samen zijn. Grote brullen, rennen en gestamp, maar vooral veel gehuil want “Logan heeft me gebeten, mama!” of “Ja maar Jaylen sloeg mij” “Blijf van mijn speelgoed af!” “Niet op mijn hoofd gaan zitten” “Mama, Jaylen liet een poepiescheet in mijn gezicht”. Gelukkig vinden ze de poepiescheetjes dan wel weer grappig!

Poep- en plas fase

Jaylen, mijn iets minder temperamentvolle zoon maar eigenlijk ook nog best temperamentvol, zit in de piemel-en-poep is grappig fase. Zes jaar en leert een hoop (verkeerde) dingen op school. Erg leuk dat hij dat mee naar huis neemt en het zijn kleine broertje van drie leert….

Lees verder op www.love2bemama.com