HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Baby update // Izzy 1 jaar // meekijken met een mamadag!

Geplaatst op 14/12/2019 door ilovehealth

Toen ik zwanger was, schreef ik elke paar weken een blog over hoe het met mij ging. Toen nog een enkele keer in de newborn periode een blog over het mama-zijn. En nu zijn we ineens – super flash forward – een jaar verder! Izzy werd eind november 1 jaar! Waar blijft de tijd… niet normaal joh. Maar het zegt wel iets over de heftigheid van het eerste jaar dat ik weinig tijd heb gevonden om over het moederschap te schrijven.

Favo dag: mamadag!

Ik vind het leuk om je een dagje mee te laten kijken in ons mama-dochter leventje! Ik ben na een paar maanden verlof weer aan het werk gegaan. Ik werk nu drie dagen per week op kantoor en heb twee mamadagen en dan natuurlijk nog het weekend waarin we met zijn drieën zijn. Ik vind deze mix nu helemaal top. Veel tijd met mijn kleine en (bijna!) genoeg tijd op kantoor. Dat blijft nog wel een struggle hoor, om in 3 dagen het werk van 5 dagen te doen. Maar goed, terug naar de mamadagen.

lees verder:

https://www.ilovehealth.nl