HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Beter lezen alle mannen dit VOORDAT hun vrouw gaat bevallen

Geplaatst op 07/12/2019 door love2bemama


Achtbaan van emoties

Ik wil je voorbereiden op wat gaat komen. Het zal een achtbaan worden. Niet alleen van emoties. Probeer je als man zijnde zo goed mogelijk voor te bereiden op wat er gaat komen. Maar neem het ook zoals het gaat, op dat moment en daarna. Wanneer je vrouw zwanger is ben jij de belangrijkste persoon in haar leven, ook tijdens de bevalling en daarna. Ze heeft jou nodig maar misschien wil ze af en toe ook alleen zijn. Om alles te verwerken, te overdenken.

Maak foto’s

Vergeet niet de momenten van de bevalling vast te leggen. Daarvoor hoef je geen professionele fotograaf te zijn en dit kan gewoon met je telefoon. De foto’s die niet geposeerd zijn en niet gepland zijn vaak de beste foto’s. Deze foto’s laten precies zien hoe het was. Het is zo waardevol om dit later terug te kijken. Ook voor je vrouw; omdat ze tijdens de bevalling ‘in het moment’ zit.

Lees verder op www.love2bemama.com