HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Een tweede kindje? Wat als je partner dat niet wil?

Geplaatst op 13/12/2019 door love2bemama


Bevallen? Nooit meer!

Toen ik Danny leerde kennen heeft hij wel eens geroepen dat hij maar één kindje wilde. Nooit heb ik er eigenlijk veel aandacht aan besteed of dat echt heel serieus genomen. Ik had heel lang het idee; “ach, dat komt wel goed.” Toen we Davy kregen en ik na een klote bevalling van twee dagen en ik uiteindelijk beviel middels een keizersnede, zei ik duidelijk; “dit doe ik nooooooit meer.” En dat had ik niet tegen dovemansoren gezegd. Ik bevestigde ‘in the heat of the moment’ wat Danny eigenlijk toch al wilde horen. 

Slapen was een hel

Davy werd groter en er kwamen obstakels op ons pad. Want onze heerlijk slapende wonderbaby veranderde langzaam in een regelrechte hel. Nachtenlang, ruim twintig maanden, ben ik (soms ook wij… maar meestal ik.) mijn bed uit geweest, hebben we gesust, getroost, laten huilen, gelopen, gewiegd, alles wat je kan bedenken tot aan het opnemen in het ziekenhuis aan toe hebben we gehad. 

Lees verder op www.love2bemama.com