HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Twijfelen over een ooglidcorrectie; doen of niet?

Geplaatst op 11/12/2019 door love2bemama


Velen gingen mij voor…

Mijn moeder heeft al een ooglidcorrectie ondergaan en verschillende mensen die ik ‘ken’. Die zijn allemaal erg enthousiast en het viel ze reuze mee. Toch houd ik er niet van als er in mijn oogleden gesneden wordt. Dit weerhoudt mij er nog steeds van. Dingen met ogen; daar kan ik niet zo goed tegen. 

Toch krijg ik wel steeds meer last van die hangende oogleden. Laatst had ik het er met de buurvrouw over; die wil het ook graag laten doen. Ik heb nog niet de keuze gemaakt maar ben mij er wel meer in gaan verdiepen. Ik heb informatie ingewonnen bij Kliniek Veldhoven over de ooglidcorrectie die zij uitvoeren. 

Twijfelen over een ooglidcorrectie

Kliniek Veldhoven onderscheidt zich van andere klinieken omdat de behandeling wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg. Bij andere organisaties gebeurt dat door een cosmetisch arts of zelfs een huisarts. Daardoor is de behandeling misschien duurder maar wel beter omdat het door een gekwalificeerd plastisch chirurg wordt uitgevoerd. Wel zo fijn dat het goed gebeurt om een hersteloperatie te voorkomen!

Lees verder op www.love2bemama.com