HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #111 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 08/12/2019 door mindyourfeed

Zo, toen zat het eerste feest van december er al weer op… Dag Sinterklaasje, en door! Door naar nog een hele maand vol met gezelligheid. Ik heb er zin in hoor en ik kan niet wachten tot ik de MYF kerstrecepten met je kan gaan delen. Maar komende week, doen we nog even normaal. Ik vind deze week altijd een beetje een gekke week. Aan de ene kant ben ik al helemaal in feeststemming, aan de andere kant heb ik nog behoefte aan niet te veel gekkigheid. Nog even gewone maaltijden eten. In huis maak ik het gezellig en de kerstboom heb ik al wel opgezet. Maar op tafel houden we het nog bij makkelijke gerechten die bij deze tijd van het jaar passen! Schenk de koffie maar weer in en schrijf gerust weer mee!


Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl