HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Luisterboeken kinderen: e-Books en Luisterboeken bij Bol.com voor 1 cent

Geplaatst op 29/12/2020 door love2bemama

Boeken en verhalen voor alle thuisblijvertjes: luisterboeken kinderen en e-books voor kids zijn bij Bol.com nu voor 1 cent te downloaden. Lees en luister deze winter de fijnste verhalen. Nu we thuis moeten blijven is dit dé tip voor kinderen om deze dagen door te komen. Ontdek de coole digitale lees- en luisterboeken en beleef je eigen avontuur vanaf de bank. De bibliotheek bij Bol.com is weer aangevuld met nieuwe verhalen dus er zit vast wat voor je kinderen bij. Veel lees- en luisterplezier!

Luisterboeken kinderen voor 1 cent

Hoe het werkt? Lezen op je tablet of Kobo E-reader kan heel makkelijk. Ga naar Bol.com en volg de stappen om e-books en luisterboeken voor kids gratis te downloaden. 

Kinderen vinden het leuk om voorgelezen te worden. Daarnaast is taal belangrijk voor de ontwikkeling van je kinderen. 

Vind je nieuwe favoriete boek

Er zijn heel veel e-books en luisterboeken voor kids in verschillende leeftijden verkrijgbaar. Zo heb je het boek Kolletjes winterverhalen, Wonder Winter Kerstvakantie, Piep zei de muis en ook een boek over Handlettering, leuk voor de oudere kinderen.

Lees verder op www.love2bemama.com