HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Voorkomen dat je er uitgeput uit ziet: 5 tips

Geplaatst op 10/12/2020 door love2bemama

Soms hebben we het zwaar te verduren. Het is lastig om alle balletjes hoog te houden voor zowel ons gezien, privéleven en natuurlijk ons werk. Het is dan ook niet gek dat we af en toe uitgeput zijn en er ook uitgeput uitzien. Gelukkig zijn er verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je er minder moe uit zal zien. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke behandeling van de producten van La Roche Posay. Voorkomen dat je er uitgeput uit ziet? We zetten de beste tips voor je op een rijtje. 

De juiste voeding

Voorkomen dat je er uitgeput uit ziet? Eet en drink gezond. Een doffe, bleke huid wordt door je omgeving vaak aangezien als symptoom voor vermoeidheid. Drink daarom veel water om je huid te voeden en juist niet te veel koffie of alcohol, die bekend staan om hun uitdrogende werking. Ook het eten van de juiste vetten en vitamines zorgt voor een stralende frisse huid. Ongezonde vetten zorgen daarentegen voor oneffenheden en een onverzorgde gezicht uitstraling. 

Make-up time

Gelukkig hebben wij als vrouwen nog talloze mogelijkheden om wallen en onzuiverheden te verbergen. Een juiste foundation doet al wonderen voor jouw huid. Kies alleen wel de juist make-up. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende contrasten in lichte tinten en donkere tinten. Wanneer we er uitgeput uitzien, kan een lichte oogschaduw namelijk al wonderen doen. 

Lees verder op www.love2bemama.com