HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Welke tas past bij mij? Stijlvol en praktisch voor moeders!

Geplaatst op 30/12/2020 door love2bemama

'I don’t want flowers. I wan’t a handbag!’ Ik denk dat er nog nooit rakere zijn gesproken. Vrouwen en hun tassen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en meer dan eens vragen wij vrouwen ons af: ‘Welke tas past bij mij?’. Als moeder zijnde wordt een tas alleen nog maar belangrijker. Het is niet alleen een accessoire, maar ook de plek waar je alle essentiële benodigdheden in kan opbergen. 

Ik ben moeder: welke tas past bij mij?

Dat je als moeder zijnde andere eisen stelt aan je tassen. Dat wordt al duidelijk op het moment dat je baby is geboren. Plotseling loop je niet meer met een klein, designer handtasje, maar met een grote luiertas, omdat je hier alles zo lekker makkelijk op kan bergen. Maar gelukkig weten we als moeders als geen ander hoe je ‘praktisch’, kan combineren met stijl. Je moet een tas immers overal voor kunnen gebruiken. Het bewijs hiervan vind je in deze toffe tassen voor moeder. Je vindt meteen genoeg inspiratie als je op zoek bent naar een passende tas en je afvraagt ‘Welke tas past bij mij’?

Waar moeten tassen voor moeders aan voldoen

Wil jij antwoord op de vraag ‘Welke tas past bij mij?’, lees dan vooral even verder!

  1. Handig formaat
    Om te beginnen is het voor een moeder fijn om een tas van het perfecte maatje te hebben. Nu wil ik natuurlijk niet zeggen dat je altijd met het formaat ‘luiertas’ moet gaan lopen, want erg comfortabel zit dat niet. Toch is het fijn als je tas wel het een en ander kan dragen. Denk aan pakjes drinken, snotdoekjes en misschien een schone onderbroek voor als je kind een ongelukje krijgt, bijvoorbeeld. Een shopper, grote handtas of een Guess tas volstaat.

Lees verder op www.love2bemama.com