HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Burrata met geroosterde druiven en krentenboltoast

Geplaatst op 20/12/2022 door beaufood

Kerst komt nu wel heel dichtbij! Ik kan de kerststollen, rollades en stoofpeertjes al bijna rúíken. De feestdagen in december zijn voor veel mensen een aaneenschakeling van diners, maar voor mij gaan deze dagen ook écht om het borrelen. Gezellig met vrienden en familie, samen aan de eettafel of juist lekker onderuitgezakt met een wijntje op de bank. Met in het midden dat wat alle aandacht trekt: de borrelplank. Daarom deel ik dit jaar extra veel borrelrecepten met jullie! Alles voor een feestelijke namiddag met de lekkerste hapjes. Dit is één van mijn favorieten: burrata met druiven en krentenboltoast. De romige kaas drapeer je over een mooi bord en top je af met druiven. Door de druiven eerst te roosteren, worden ze extra zoet en vol van smaak. Serveer daar balsamicoparels bij (wat dat zijn, leg ik je zo uit) (spoiler: het is fantastisch!) voor een sterk hartig-zuur accent. De burrata met druiven-dip lepel je op met getoaste krentenbol.

Burrata met druiven en balsamico

Na het lezen van de intro zit je waarschijnlijk met een hoop vraagtekens. Balsamicoparels? Krentenbollen? Meen je dit? Ja, dit meen ik absoluut en ik ga je uitleggen waarom dit verrukkelijke toevoegingen zijn aan je kerstborrel.

Lees verder op www.beaufood.nl