HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

Partner worden?


Meer bezoekers en volgers voor jouw blog Blog jij over een healthy lifestyle en wil je meer lezers? Dat kan. Heel makkelijk zelfs. Plaats je blogs nu op Healthy App, een gratis mobiele tool vol inspiratie over gezonde voeding, healthy recepten, training, shape, motivatie, energie, balans, zelfvertrouwen en een positieve mindset. De app is al meer dan 150.000 keer gedownload en groeit hard door. Het is dus dé plek om jouw blogs zichtbaar te maken voor een groot geïnteresseerd publiek en zo meer mensen naar jouw eigen website te trekken.

Wat is Healthy App? 

Ben je benieuwd naar Healthy App en wil je weten of het ook voor jou iets is? Kijk dan rond op de website of download de gratis app in de App Store, zodat je ‘m rustig kunt uitproberen.

HealthyApp ’s bereik:
  • 160.000 keer gedownload
  • 50.000 bezoekers per maand
  • 250.000 schermweergaven per maand
Hoe werkt het? 

Het plaatsen van jouw blogs op Healthy app gaat simpel, snel en levert gegarandeerd nieuwe bezoekers voor jouw website op.

  • Je stuurt je blogs naar het team van Healthy App. Of nog eenvoudiger; het team van Healthy App haalt de blogs van jouw website. Zij plaatsen ze, zodat het jou geen tijd kost.
  • Op Healthy App is slechts een deel van jouw blog zichtbaar, zodat lezers getriggerd raken en doorklikken naar jouw eigen website, waar ze de gehele blog kunnen lezen.
Wie gingen jou voor?

Op Healthy App plaatsen veel succesvolle bloggers en deskundigen artikelen over uiteenlopende health onderwerpen. Wie vind je hier? I Love Health, FitGirl, Beaufood, Frozz, Bodyhoop, gezondNU, HelloFresh, Mind Your Feed, Model Workout, Santé, The Green Happiness, Work That Es, VivOnline, Biologisch Beter, Eat Run Love, Glow Magazine, Love2BeMama, Mamaplaats, Goed Gevoel, Lekker eten met Linda, Workthatas, Followfitgirls, en talloze anderen.

De deal

Ben je enthousiast geworden en geïnspireerd geraakt? Sluit je dan ook aan bij de grootste en snelst groeiende health community van Nederland en gebruik Healthy App als springplank voor jouw eigen blog.

  • Probeer het 1 maand gratis uit, 
  • Plaats maandelijks (maximaal) 20 blogs voor €25,
  • Of voordeliger: blog een heel jaar voor €250.
Goede, interessante content

Bij Health App draait het niet om reclame. We plaatsen alleen goede content die interessant is voor onze gebruikers: over verschillende aspecten van health, van een gezond eetpatroon, hardlooptips, krachttraining en verantwoord afvallen tot yoga, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zetten we regelmatig een van onze bloggers in de spotlights. Bijvoorbeeld bij het verschijnen van een eigen boek of workout guide.

Wanna join? Wees welkom en meld je nu aan via [email protected]!

Ervaringen met HealthyApp van VivOnline:      

. Hoe is je ervaring met HA?  
Heel goed. Niet alleen waren we zelf enthousiast maar ook van lezers kregen we positieve reacties. Wanneer een van jouw artikelen genoemd wordt in de wekelijkse top 5 van HA, is dat een leuke en laagdrempelige manier voor geïnteresseerden om een kijkje op je blog te nemen. Omdat ze vaak al affiniteit blijken te hebben met de onderwerpen, blijven mensen vervolgens meestal langer op je site.

. Wat is je resultaat?  Wat levert HA voor je op? 
We hebben echt gemerkt dat er via HA extra traffic binnen komt. Zowel bestaande lezeressen van Vivonline, maar zeker ook nieuwe lezeressen. Ontzettend leuk dat je op deze manier je doelgroep kunt vergroten /uitbreiden. Aan alle bloggers die schrijven over een gezonde lifestyle: hartstikke leuk om op deze manier extra aandacht en enthousiasme te genereren voor je blog

Ervaringen van MindYourFeed:

…Zo’n 1000 mensen gaan maandelijks via de HA naar Mindyourfeed. Belangrijk vind ik dat er niet de hele tekst geplaatst wordt maar dat mensen moeten doorklikken naar mijn website. Voor bloggers en bedrijven; als partner is HA de ideale manier om je visie te delen en het wordt voor je gedaan en levert resultaat op. 

Ervaringen van Modelworkout:

Het was en is een erg goede ervaring. Zo’n 1500 – 2500 mensen gaan maandelijks via de HA naar Modelworkout!