HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

TeamAngelique

Als twintiger was ik op zoek naar gezonde voeding omdat ik binnen een jaar nadat ik het ouderlijk huis verlaten had 10 kilo was aangekomen en daar weer van af wilde. En ik probeerde van alles, met succes. Ik las ook alles wat er maar te vinden was. Mij werd duidelijk dat een gezonde levenswijze leidt naar een gezond lichaam met een gezond gewicht. Als dertiger was ik bezig met gezonde voeding om mij voor te bereiden op een gewenste zwangerschap.

Als veertiger wil ik na die zwangerschappen weer in vorm raken en blijven en doe dit door zoveel mogelijk gezond te eten en te sporten. Mijn bedrijf is ontstaan door een plezierige buikspiertraining voor iedereen mogelijk te willen maken en Healthy app is een logische volgende stap. Hiermee komt een bron voor een gezond en gelukkig leven voor iedereen binnen handbereik.

Mijn motto is: ‚Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness’. De vrijheid en het geluk die hier bedoeld wordt wens ik iedereen toe. In mijn vrije tijd vind je mij hardlopend, Bodyhoopend, Body Balancend of skiënd en genietend van het gezelschap van mijn gezin, mijn vriendinnen en andere lieve mensen om mij heen.

-Healthy week: 1 x Body Balance, 4 x 10 minuten hoelahoepen en 2 keer rennen, zelf gebakken brood en veel fruit en groenten voor mijn gezin.Laura

Eigenlijk heb ik tot voor mijn 27ste niet serieus aan sport gedaan. Maar het werd tijd en ik ben aan de slag gegaan!. Wel bleek het erg lastig om te trainen naast mijn stressvolle baan in Australië. Ik ben namelijk nogal een all-or-nothing meisje! Dus ben ik begonnen om te trainen voor de Sydney Half Marathon. Het was te gek - ook al had ik nog nooit langer dan 5 kilometer gerend... maar ik ben gewoon op internet informatie gaan opzoeken en maakte gezondheid mijn eerste prioriteit. Met een ‘caveman’ dieet en elke dag training (om 6uur 's morgens), heb ik uiteindelijk 21.1Km in 107 minuten hardgelopen... binnen 6 maanden, waar ik stiekem best wel trots op ben :) Nu ik naar Nederland ben verhuisd, ben ik op zoek voor een leven met balans: naast mijn baan als music producent, marketeer en strategie consultant, wil ik meer tijd met vrienden besteden, meer hardlopen, zwemmen en fietsen, beter eten en andere mensen geïnspireerd laten worden om ook een gezonde balans te krijgen!

- Healthy week: 2 x hardlopen, 1 x zwemmen, 2 x fietsen en genieten van eten met mate!Ismée

Het is dat ik naast trainen ook hard moet zwoegen voor mijn dierbare geld, want anders had ik waarschijnlijk zoals de meeste mensen niet zo veel aan sport gedaan. Ja, as we all know, die vijftig euro per maand voor de sportschool hakt er best wel in. Maar, laat dat geen reden zijn om bij de pakken te gaan neerzitten. Gelukkig ben ik tot de ontdekking gekomen wat voor een meerwaarde fitness & health heeft op het leven, en ik ben er van overtuigd dat als IK dat zie, jij dat zéker zal zien!

Want, laten we eerlijk zijn, die irritante bultjes op je huid die wat weg hebben van iets dat verdomd veel lijkt op acné, het zware leven dat je leidt door je chronische vermoeidheid en hoogstwaarschijnlijk het aanwezige zelfmedelijden dat je hebt omdat je maar liefst 16 minuten hebt hardgelopen en nú al spierpijn hebt... Al deze kwaaltjes zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen met een beetje motivatie en wilskracht om gezond te eten en regelmatig te sporten. Healthy App is dé app die je daar bij zeker weten zal helpen. (En ik ben er ook nog voor wat oppeppende woordjes, motiverende plaatjes en de nodige steuntjes in de rug).
Marissa

Waar ik eigenlijk een beetje beperkt zou moeten zijn wat betreft mijn gezondheid, denk ik dat ik door mijn healthy levensstijl een hoop recht trek. Sinds mijn derde heb ik diabetes type 1, maar dit belemmert mij in de verste verte niet. Natuurlijk niet zonder een hoop valletjes en opstaan, maar juist deze leermomenten maken dat ik kan zeggen dat ik dankzij de juiste voeding, een positieve mindset en een lichtelijke verslaving aan sport, energie voor tien heb! En hoe fijn zou dat zijn als dat voor iedereen zou gelden? Goed in je vel zitten begint bij goed voor jezelf zorgen, en ik denk dat Healthyapp hier een grote bijdrage aan kan leveren!

-Healthyweek: 3 x krachttraining, 2 x hiphop/showdance, 2 x HIIT, yoga en meditatie & veel eiwitten en vetten; weinig koolhydraten.Eveline

“Happy mind, healthy body?” - Quotes als deze krijgen steeds meer aandacht, maar hoe werkt deze connectie eigenlijk precies? Ik heb altijd al een passie voor zowel mentale als lichamelijke gezondheid. Daarom ben ik gezondheidswetenschappen gaan studeren en doe ik nu wetenschappelijk onderzoek in de medische psychologie. Ik bestudeer bij hartpatiënten de invloed van iemands mentale toestand op het hart- en de bloedvaten. Daarnaast merk ik in mijn persoonlijke leven hoe gelukkig iemand (inclusief ikzelf) zich kan voelen door een gezonde leefstijl. Vaak kan het invoeren van kleine gewoontes iemands kwaliteit van leven al enorm vergroten, en dat is precies waar Healthy App mensen enthousiast voor maakt.

-Healthy motto: Work out & eat healthy because you love your body, not because you hate it