HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 X Waarom een hond je helpt fit te zijn

Geplaatst op 14/01/2017 door followfitgirls

Sinds september zijn mijn vriend en ik de gelukkige eigenaren van puppy Liv. Ja soms voelt het echt een beetje alsof je een kind hebt, maar we hebben nog geen ‘Mama of Liv *hondenpootje*’ in onze bio staan dus het kan altijd erger. No offense.

Nu zijn er natuurlijk momenten waarop je zo’n draak van een pup wel achter het behang kunt plakken en na de puppytijd komt de puberteit en die is mogelijk nóg erger, maar het is ook vooral heel leuk en gezellig. En het helpt je fit te blijven! Daarover vandaag meer.

1. Uitlaten

Vanzelfsprekend puntje dit, maar ja een hond moet nu eenmaal zijn behoefte (en energie) kwijt en dus ben je genoodzaakt om te gaan wandelen. Meteen hetgeen waar ik dus heel blij van word, want alleen wandelen is misschien wat suf; met een hond is het een stuk leuker. Ook als je even geen puf hebt, moet je de deur uit en dat zorgt altijd voor nieuwe energie.

Lees verder op www.followfitgirls.com