HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

6 Healthy budget foods

Geplaatst op 17/01/2017 door glow

Gezond eten kan best duur zijn. Het hoeft niet, maar dan moet je wel wat meer je best doen. Naar de markt, de aanbiedingen in de gaten houden en eten uit het seizoen helpt al om je healthy foods binnen budget te houden. Maar er zijn ook gewoon gezonde voedingsmiddelen die het hele jaar te krijgen zijn en die prima passen binnen een smaller budget. Met deze producten kun je gezond eten voor een gezonde portemonnee!

1. Havermout Misschien wel met stip op nummer 1, want een pak havermout van 500 gram koop je al voor € 0,39. Daar kun je dus nog eens een hoop lekkere en voedzame ontbijtjes van maken! Een havermoutontbijt zorgt ervoor dat je lang verzadigd bent en het is oh zo veelzijdig. Benieuwd wat wij allemaal van havermout maken?

2. Bonen Bonen, en dan vooral de zwarte, zijn toch wel favo als budget food. Rond de € 1,00 heb je al een blikje; een goede bron van eiwitten, vezels en koolhydraten. Prima sportvoer! Wij eten ze niet alleen in wraps of door onze warme maaltijden, maar gooien ze ook regelmatig door de salade.

Lees verder op www.glowmagazine.nl