HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Boerenkool smoothie met kaki

Geplaatst op 16/01/2017 door beaufood

Het is een cliché maar ‘a smoothie a day keeps the doctor away’ is wat mij betreft meer dan waar. Oké, misschien niet zeven dagen lang elke dag maar ik probeer toch wel zeker vier a vijf smoothies of juices per week te maken. Door die grote hoeveelheid vitamines – ik stop er altijd fruit én groente in – sla ik al jaren de griep epidemies en extreme verkoudheden over. Ik kan me niet heugen wanneer ik voor het laatst echt ziek ben geweest en dat heb ik allemaal te danken aan mijn Beaufood eetpatroon :D Ik heb niet bepaald een mega sterk immuunsysteem van mezelf en 300 gram groenten per dag doen dan echt wonderen.

Deze groene smoothie is gemaakt van boerenkool en kaki. Kaki is een super lekkere zoete vrucht en ik vond het daarom overbodig om extra honing toe te voegen, maar doe dit vooral als je dat lekker vindt. Kun je geen kaki vinden? Dan kun je hem ook vervangen door mango.

Lees verder op www.beaufood.nl