HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Bodylove: Wat Zie Jij In De Spiegel?

Geplaatst op 22/01/2018 door boostyourhealth

Je hoort gelukkig steeds vaker meer herkenning voor bodypositiviteit en dus automatisch minder bodyshaming. Maar toch fluistert er iemand in mijn oor dat sommigen nog steeds niet uitstralen waar ze voor staan. Of je nu slank bent of wat voller, je moet je lichaam vieren! Het is van jouw ondanks wat anderen hier van vinden. Soms lijkt het ook of je nooit goed genoeg bent voor anderen, je bent een gratenpaal, je hebt te veel curves of je bent heavy volgens anderen. Maar wie zie jij in de spiegel?

De nooit goed genoeg maatschappij
De ene vrouw heeft te veel spieren, de andere te veel curves, de andere moet wat meer eten en de ander juist een stuk minder. Het lijkt alsof het nooit goed genoeg is en zelf vindt ik dit soms moeilijk te begrijpen. Tenslotte heb ik een dochter die prachtig is zoals ze is. Ik kijk eerst naar uitstraling en vind het niet zo belangrijk hoe iemand eruit ziet, dat betekend overigens niet dat je jezelf niet kunt verzorgen. Dat moet je zeker doen en dat ben je waard!

Be real, really?
Op instagram is het de normaalste zaak om foto’s te plaatsen die perfect zijn, ondanks dat deze vaak enorm bewerkt zijn. Wat is er mis met puur natuur? Vind niemand dat mooi? Dat lijkt mij stug, ik vind mensen puur die zichzelf durven te laten zien. Niet alleen foto’s waarop het lijkt alsof er iedere dag getraind wordt of waar je constant six packs ziet. Er wordt veel gepromoot dat vrouwen vooral zichzelf mogen zijn en hun curves mogen showen, helaas wordt in beeld niet zo naar buiten gebracht en zie je nog steeds allemaal afgetrainde lijven op de foto’s staan.

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl...