HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Kijkje in mijn leven – januari 2018

Geplaatst op 31/01/2018 door linda

2018 wordt een spannend jaar voor ons. Onze dochter sluit het tijdperk van de basisschool af en start op het Voorgezet Onderwijs. En na jaren met veel liefde in dit huis te wonen, gaan we verhuizen naar een nog toffer huis. Ik had bedacht dat 2 januari de voorjaarschoonmaak kon starten. Het liep alleen een beetje anders. Na 2 weken gedrongen rust, heb ik de achterstand in de laatste twee weken ingehaald. Lees maar even mee in mijn kijkje in mijn leven.

Het nieuwe jaar ben ik niet zo lekker begonnen met ruim 2 weken griep. Vijf jaar geleden had ik griep en longontsteking tegelijk en meer dan een week op bed gelegen. Deze griep was minder heftig maar duurde wel veel langer. Na 4 dagen tussen bed en bank hangen heeft het zeker nog 2 weken geduurd voordat ik hersteld was. Tot grote frustratie van mezelf, want mijn hoofd liep om van de ideetjes. Zo wilde ik veel te snel weer aan de slag, alleen lukte dit voor geen meter. Dit is mijn eerste mislukte recept van 2018.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl